welkom bij SaMi speelgoed
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over SaMi speelgoed

Hallo,

Welkom op de site van SaMi Speelgoed.

SaMi speelgoed is ontstaan omdat onze dochter een visuele beperking heeft, lang niet al het speelgoed is geschikt en soms vraagt het net om ander speelgoed of net wat groter of met geluid of alleen de zwart wit tinten Of juist wat meer op de tast. Uit eigen ervaring met onze dochter merken wij dat bepaalde zaken belangrijk zijn in het speelgoed en dat de leeftijd op de verpakking niet alles zegt.

Een mooi voorbeeld is dat onze dochter Duplo nog steeds fijner vind dan Lego en dat we bepaalde motorische handelingen beginnen met grote materialen en dan langzaam gaan verkleinen. Een mooi voorbeeld hiervan is het kralen rijgen. We zijn met grote kralen begonnen en nu hebben we gewoon de kleine kralen met een stevig touwtje.

Mocht je kindje nu een andere beperking hebben en ben je op zoek naar passend speelgoed stuur ons dan een mail of laat een berichtje achter op de facebookpagina. Wij nemen dan contact met je op. We gaan dan kijken wat je wensen zijn en gaan op die manier iets moois voor je zoeken.

Wij realiseren ons ook dat ook veel gewoon speelgoed geschikt is voor nu zijn we ook daarmee begonnen. We zullen langzaam meer speelgoed erop gaan zetten wat geschikt is voor blind en slechtziend, er zal in de loop van de komende maanden een eigen stuk komen op de site. Met artikelen die wij zelf gebruiken of geschikt achten voor deze speciale doelgroep.

Heb je tips of iets moois gezien wat wij zeker moeten gaan verkopen laat het ons dan weten.

Wij wensen je veel shop plezier!

Groetjes SaMi speelgoed.