welkom bij SaMi speelgoed
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Leveringsvoorwaarden

Levertijd

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen bij jou thuis bezorgd.

 

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling word de bestelling in behandeling genomen zodra de betaling door ons is ontvangen. Dit betekent ook dat de bestelling pas later verzonden wordt. Hou hier rekening mee wanneer je bestelt.

 

Uitzondering op levertijden

In drukke periodes, zoals vlak voor Sinterklaas, Kerst of andere actieperiodes, kunnen we door de grote hoeveelheid bestellingen de leveringstijden helaas niet altijd garanderen. De levertijd kan dan mogelijk oplopen. Als dit gebeurt vinden wij dat erg vervelend :-(, maar we hopen dat je hier begrip voor hebt.

We attenderen je op de mogelijkheid dat PostNL en/of DHL Parcel er in drukke periodes of bij extreme weersomstandigheden langer over kan doen om het pakketje bij je thuis te bezorgen.

 

Bezorgkosten

De bezorgkosten binnen Nederland zijn: € 4,99

Bestellingen vanaf € 50,- worden zelfs gratis door ons verstuurd!

Houd onze acties regelmatig in de gaten! Zo af en toe berekenen we tijdelijk geen verzendkosten. Wil je op de hoogte blijven wanneer dit is? Schrijf je dan in voor de SaMi speelgoed nieuwsbrief.

 

Track & Trace – volg je pakket!

Bij iedere bestelling ontvang je een 3S-nummer. Met dit nummer kun je op de site van PostNL of DHL Parcel je pakket volgen.

Indien je een melding krijgt: “Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’, dan is het nummer mogelijk nog niet verwerkt. Je kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en je hebt de bestelling nog steeds niet ontvangen, dan verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice